Schuimkoppen December 2021

By | 20/12/2021

Lidgeld 2022

“Het is nu duimen dat 2021 snel verbetering brengt” kon je een jaar geleden lezen in de mail omtrent de lidgelden. OK, er was verbetering, maar we hadden allemaal toch op meer gerekend. Een jaar geleden had niemand voorspeld dat we bij de start van 2022 nog steeds zouden gebukt gaan onder Corona. Dus ook nu zal de opstart van het nieuwe werkingsjaar eerder voorzichting zijn. Maar we hopen toch van start te kunnen gaan met onze traditionele biermaaltijd. Verder hangen we het voorjaar op aan de bierfestivals in het Leuvense, waarvan we vurig hopen dat ze komend jaar weer kunnen doorgaan, te weten het Zythos Bierfestival en het Leuven Innovation Beer Festival. We nemen beide data op in onze kalender om van de partij te kunnen zijn en om ons steentje bij te dragen.
Daarnaast plannen we nog een chocolade en bier tasting en een dagje Tour de Geuze. Wat er na de zomer op het programma staat is nog in voorbereiding en maken we bekend op de biermaaltiijd op 5 februari. De kalender “so far” vind je hieronder:

Zaterdag 5 februari: biermaaltijd/algemene vergadering

Zaterdag 26 februari: promo ZBF 2022

Zondag 27 maart: bier en chocolade

23-24 april: Zythos bierfestival

Zaterdag 30 april: tour de geeze

21-22 Mei: Leuven Innovation Beer Festival

Na de zomer komen hier zeker nog de vakantiebieren bottle share, een thema-avond rond witloof en bier en nog twee nadere te bepalen activiteiten bij.

Wil je er in 2022 weer bij zijn, schrijf dan vóór 10 januari je lidgeld over op de rekening van de Dijleschuimers BE82 6528 3329 6568 met als mededeling “lidgeld 2022 + naam/namen (A- of B-lid). Zoals eerder dit jaar gemeld wordt
het lidgeld voor A-leden (Dijleschuimers + Zythos) 30 euro, voor B-leden (alleen Dijleschuimers) blijft dit 10 euro. Iedereen die op 10 januari betaald heeft, ontvangt een uitnodiging voor de algemene vergadering en biermaaltijd van
5 februari.

Verkoop bierstock

We mogen tevreden terugblikken op een geslaagd Winters Bierfestival. Eigenlijk was er maar één klein minpuntje: onder de toch wel talrijke bezoekers was het aantal Dijleschuimers aan de beperkte kant. Dat mag volgende keer beter. Maar er is toch nog een mogelijkheid om een deel van al dat lekkers te degusteren.
Uiteraard zijn er na een dergelijk evenement altijd overschotten. En die bieden we nu nog als eindejaarsactie aan aan onze leden. In de bijlage “stock” vind je de lijst van wat er nog te rapen valt, met prijzen en aantallen. Wees er snel bij
want op is op.
Bestellen doe je door een mailtje te sturen naar sven.devijver.ul@gmail.com. Na bevestiging van je bestelling schrijf je het overeenkomende bedrag over op BE82 6528 3329 6568 met als mededeling “bierbestelling + je naam”. Je kan je bestelling dan komen ophalen bij Marc in de Blandenstraat 48 te Haasrode op woensdag 29 december of bij Sven in de Bisschoppenstraat 12 te Bierbeek op donderdag 30 december. Bestellen kan tot en met 27 december. Vergeet zeker
ook niet te vermelden waar je je biertjes komt ophalen. Laat de kans niet liggen en pimp de donkere dagen.

HET BESTUUR WENST ALLE DIJLESCHUIMERS GEZELLIGE EN VOORAL GEZONDE FEESTDAGEN!