Bezoek aan de Kloostergang op 20 november

By | 02/11/2021

Beste Dijleschuimer,


Tijd om even te bezinnen? Dan nemen we een Trappist tot ons.

Op zaterdag 20 november wachten Koen en Kenny van De Kloostergang in Aarschot ons op om een aantal bijzondere flessen open te trekken. Uiteraard gaan we niet naar Aarschot om het flesje te nuttigen dat ook bij ons thuis op het schap staat. De Kloostergang staat voor heel wat meer. Het is een ode aan de orde der Trappisten en al hun producten. In de kelder zijn pareltjes te vinden, die je niet zomaar op je eentje drinkt. De Dijleschuimers mogen er kennis mee maken, Koen en Kenny zorgen voor de verhalen errond en nog wat knabbeltjes die helemaal binnen het thema passen.

Let op, dit is een namiddagactiviteit, van 15.00 tot 17.00 uur. Wie naderhand nog goesting heeft in een
heerlijke trappistenkaasfondue of nog wat andere biertjes, is natuurlijk vrij om nog te blijven hangen. Je moet wel zelf in Aarschot zien te geraken. Het wordt een rustige proeverij, dus met de wagen is op zich geen
probleem. Vanop parking Demervallei ben je onmiddellijk in De Kloostergang. En Aarschot is vanuit Leuven zeer vlot te bereiken met het openbaar vervoer.

Wil je erbij zijn, reageer dan op deze mail om je in te schrijven. Dit kan tot 13 november en kost 25 euro, te betalen na bevestiging van je inschrijving. Eventuele niet-leden betalen 30 euro.

Welkom in De Kloostergang, Diestsestraat 7 in Aarschot.

En neem gerust al eens een kijkje op https://www.trappist-tribute.be/.

Met schuimende groeten,
Het bestuur van De Dijleschuimers