Brouwersklap Antidoot: 22 oktober

By | 04/10/2021

Beste Dijleschuimer,

Nood aan een antidotum? Het is het moment.

Broers Tom en Wim maken bier, cider en wijn. Daarvoor duiken zij diep in de wereld van gruit, hop, gisten, fruit enz. en experimenteren erop los. Zo zetten zij Kortenaken op de wereldkaart van het bier. Maar dat succes stijgt hen niet naar het hoofd. Ondanks de wereldwijde lof blijven zij met beide voetjes op de grond en houden zij zich aan hun basisprincipes. Een Antidoot bier vind je dan ook niet zomaar op eender welke bierkaart.


Op vrijdag 22 oktober om 20.00 uur komen zij in Het Brouwateljee in Lubbeek hun verhaal doen voor De Dijleschuimers. Een absolute must voor iedereen die graag met termen als wilde fermenten, boerenbier, zure bieren e.d. goochelt en de smaakpapillen verwent.

Net zoals hun flessen is ook het aantal plaatsen hier beperkt. Maximum 25 personen kunnen die avond hun aanstekelijke verhaal aanhoren en enkele unieke bieren proeven. Daarom is het evenement ook strikt voorbehouden voor leden van De Dijleschuimers.

Kostprijs: 25 euro.

Wil je erbij zijn?

Laat als reactie op deze mail vóór 15 oktober weten dat je komt en betaal nog niets. De eerste 25 ontvangen een bevestiging en een uitnodiging tot betaling.

Be quick or be death.

Met schuimende groeten,
Het bestuur van De Dijleschuimers