Rondje roodbruin: 25 september

By | 11/09/2021

Beste Dijleschuimer,

Op zaterdag 25 september stappen we nog eens de bus op. Ideaal voor iedereen die de WKdrukte in Leuven wenst te ontlopen en tegelijk onder vrienden van wat biertjes wil genieten.

Wat staat er op het programma? In de voormiddag bezoeken we brouwerij Liefmans in Oudenaarde met aansluitend degustatie. ’s Middags genieten we van huisbereide ouderwetse kost in The Mash in Izegem, waar ook de uitgelezen bierkaart kan aangesproken worden. In de namiddag sluiten we af bij Omer Van der Ginste in Kortrijk voor een bezoek aan de brouwerij met degustatie.

We vertrekken om 8.30 uur op de carpoolparking in Bertem, het streefdoel is om omstreeks 18.00 uur terug te zijn. De kostprijs van deze uitstap bedraagt 40 euro voor leden, 50 euro voor niet-leden. Inbegrepen zijn de busrit, de brouwerijbezoeken, degustaties en middagmaal. De drank bij het eten is voor eigen rekening. Drankpakketten voor thuis uiteraard ook.

Inschrijven doe je in twee stappen:
1) je schrijft het verschuldigde bedrag over op rekening BE82 6528 3329 6568 van
De Dijleschuimers met als mededeling “Rondje roodbruin + na(a)m(en),
2) je bevestigt je deelname door een reply op deze mail en vermeldt wat je ’s middags op
je bord wenst: vol-au-vent, balletjes in tomatensaus of vegetarische spaghetti.
Inschrijven kan t/m 18 september.

Tot in het land van de roodbruine bieren,
Het bestuur van De Dijleschuimers