Algemene vergadering 30 januari 2021

By | 23/01/2021

Beste Dijleschuimer,

We staan aan de start van een jaar waar nog veel vraagtekens bij staan, maar we gaan ervoor. Daarom deze eerste uitnodiging van 2021.

Normaal starten we een werkingsjaar altijd met onze traditionele biermaaltijd, gekoppeld aan de jaarlijkse algemene vergadering. Gezien de omstandigheden zal het wel voor niemand een verrassing zijn dat die biermaaltijd momenteel absoluut niet kan. De algemene vergadering daarentegen is gewoonweg een must voor elke vzw en zal dus hoe dan ook plaatsvinden. En dit op zaterdag 30 januari e.k. om 20.00 uur. En neen, niet in het Geertruihof, maar online.

Op de algemene vergadering wordt het afgelopen werkingsjaar ontleed, de financiële toestand van de vzw toegelicht, het programma voor het komende jaar uit de doeken gedaan en het bestuur al dan niet in vraag gesteld. Eigenlijk behoort zelfs een impeachment procedure tot de mogelijkheden. Maar dan moet er wel eerst een alternatief voorgesteld worden natuurlijk. Moest iemand een bestuurlijke functie ambiëren, mag die dat altijd in een reactie op deze mail laten weten. Voor alle duidelijkheid: het huidige bestuur bulkt nog van de goesting.

Wens je deze al bij al wat sobere jaaropener live vanuit je zetel bij te wonen, laat het dan gewoon weten door een antwoord te sturen op dit bericht en dit ten laatste dinsdagavond 26 januari. Je ontvangt dan een mail met een link om je op zaterdag aan te melden.

Voorts willen we in deze tijden van schaarse contacten nog even wijzen op onze besloten Facebookgroep, waarin contacten en afspraken met andere leden mogelijk zijn. Momenteel maken 29 leden er gebruik van. Wens jij dit
ook, doe dan gewoon een aanvraag.

Op onze website www.dijleschuimers.be kan je ook info en foto’s van eerdere activiteiten vinden.

We wensen je vooral een goede gezondheid toe dit jaar en hopen zo snel mogelijk eens echt te klinken op een van onze geplande activiteiten.

Met schuimende groeten,
Het bestuur van De Dijleschuimers