21 november 2021: Corona loterij

By | 30/12/2020

Beste Dijleschuimer,
Om dit door Corona deftig verknalde werkingsjaar toch nog met enige luister te kunnen afsluiten, hebben we nog wat voor jullie in elkaar gestoken om de boel wat levendig te houden.
Op zaterdagavond 21 november nodigen we alle leden uit voor een online Coronaloterij.
Om 21 uur verloten we dan de bierstock van De Dijleschuimers onder jullie. Je kan het allemaal live volgen via Teams op pc of smartphone. In de loop van de week zal er een mailtje van Peter Mertens komen met twee links, eentje voor een test op vrijdagavond (niet iedereen is even vertrouwd met de cyberwereld), de andere om zaterdagavond te kunnen meedoen. Op zaterdag dien je je ten laatste om 21 uur aan te melden want dan beginnen we eraan. We hopen jullie die avond massaal te mogen verwelkomen. Alleen de aanwezigen kunnen winnen uiteraard.
Maar hiermee stopt het niet. Om het cancelen van ons winterbierenfestival een beetje te compenseren, heeft Hops ‘n’ More een exclusief pakketje van zes geweldige winterbieren voor De Dijleschuimers samengesteld. Om welke bieren het gaat, blijft een verrassing. We geven alleen al mee dat het drie Belgische en drie buitenlandse biertjes zullen zijn. Maakt deze boodschap je al dorstig, schrijf dan als de bliksem 15 euro over op de bekende rekening van De Dijleschuimers met als mededeling “winterbieren”. Uiteraard is dit pakket meer waard, maar jullie verdienen een compensatie voor dit desastreuze jaar. Betalen/bestellen kan tot met met zondag 22 november. Je ontvangt dan een bevestiging, waarmee je vanaf 5 december je pakket kan ophalen bij Hops ‘n’ More in Leuven. Daarna kan je dan je bevindingen delen op onze Facebookpagina. Schol.
Met schuimende groeten,
Het bestuur.