Corona-update september

By | 27/09/2020

Beste Dijleschuimer,
Het lot van een voorzitter is dat je ook de minder leuke boodschappen moet
overbrengen. En daar ben ik nu aan toe.
Het is de afgelopen weken duidelijk geworden dat we nog een tijdje met Corona zullen moeten leven. En dat heeft ook zijn consequenties voor het sociale leven. De onduidelijkheid voor de komende maanden is groot. Daarom heeft het bestuur van de Dijleschuimers in overleg met de partners beslist de komende activiteiten te schrappen. Ook wij vinden dit zeer jammer, maar er is op dit moment geen enkele garantie dat deze activiteiten volgens de huidige regelgeving kunnen georganiseerd worden. En we hebben er geen idee van wat er nog kan komen. Safety first.
Wat houdt dit nu precies in? Het uitgestelde bezoek aan brouwerij Adept van 19 september, de Antidootavond van 16 oktober en de Bier- en witloofavond van 21 november worden allemaal geschrapt. Ook het winterbierenfestival op 12 december zal niet doorgaan, maar we houden deze dag wel achter de hand als nieuwe datum onder voorbehoud voor het namiddagje Adept. De andere activiteiten worden naar volgend werkingsjaar verschoven.
Daarmee zit ons werkingsjaar 2020 er helaas zo goed als op. We hopen dus nog op 12 december als waardige afsluiter. Maar we maken er zeker werk van om u in de loop van de komende maanden nog eens te verrassen. Daar heb je immers recht op.
Met iets minder schuimende groeten dan anders,
Marc Ver Berne
in naam van het bestuur van De Dijleschuimers