Corona update (2)

By | 12/07/2020

Beste Dijleschuimer,

Met dank aan de heilige Corona is het werkingsjaar 2020 nog gene vette geweest.

Onze busuitstap moesten we annuleren, het bezoek aan brouwerij Adept hebben we (onder voorbehoud) verplaatst. De zomervakantie en het gezond verstand zullen bepalen hoe het verder moet. Daarom deze update, ook onder voorbehoud natuurlijk.

Naar jaarlijkse gewoonte sluiten we de zomervakantie af met de Vakantiebieren Bottle Share, die nog steeds op vrijdag 28 augustus geprogrammeerd staat. Ook nu doen we dus weer een oproep om ervoor te zorgen dat er van elk specialleke dat je in de vakantie tegenkomt of zelf gebrouwen hebt, iets opzij blijft staan om die avond te delen met de andere leden. We gaan ervan uit dat het dit jaar een erg Belgisch getint gebeuren zal worden. De uitnodiging voor deze activiteit volgt medio augustus.
Hopelijk toch. We houden u hoe dan ook op de hoogte.

Op zaterdag 19 september volgt dan het uitgestelde bezoek aan brouwerij Adept, wat u zeker niet mag tegenhouden om eerder al eens in De Smederij in Winksele binnen te springen. Hetzelfde geldt trouwens voor Het Brouwateljee in Lubbeek, waar op vrijdag 16 oktober ons avondje Antidoot plaatsvindt. Gedurende de hele zomer staan daar nog heel wat andere leuke activiteiten gepland, met als uitschieter het Nationaal Défilé van de Spontane Gisting op 21 juli.

En nu vooral duimen dat al het bovenstaande gewoon kan doorgaan.

Geniet van de zomer,

Marc
namens het bestuur van De Dijleschuimers