Corona-update

By | 06/04/2020

Beste Dijleschuimer,

Het zijn bizarre tijden. Daarom even een update van wat er de komende tijd te gebeuren staat bij De Dijleschuimers. 

Helaas is dat niet veel. Via allerlei kanalen weten jullie wel al dat het LIBF geannuleerd werd. ZBF verdween ook al van de kalender. En dan komen de activiteiten in eigen beheer. Normaal zouden jullie nu een mail moeten krijgen met alle info omtrent de busuitstap naar West-Vlaanderen van 16 mei, maar ook dit gaat dus niet door. Een van de brouwerijen heeft al te kennen gegeven gesloten te zullen zijn omwille van COVID-19, daarnaast lijkt het geen al te best idee om in deze tijden een groot deel van de dag in een bus door te brengen. Deze activiteit zal opgenomen worden in de kalender van 2021. 

Het bezoek aan De Smederij en Brouwerij Adept blijft voorlopig nog behouden. Indien dit alsnog zou moeten wijken, zullen we proberen het te verplaatsen naar een zaterdag in het najaar. Maar daarover later meer. 

Ondertussen zijn er al heel wat brouwerijen en biersites die aan huis leveren zodat compleet verdorsten absoluut niet aan de orde is. 

Drink er nog eentje en houd het gezond.

Met schuimende groeten,
Het bestuur van De Dijleschuimers