7 maart 2020: Brouwersklap met Steven Bollion

By | 23/02/2020

Op zaterdag 7 maart staat onze tweede activiteit van het jaar op het programma. Iedereen is dan vanaf 20u van harte welkom in Het Brouwateljee in Lubbeek, waar zaakvoerder en Dijleschuimer Steven Bollion gastheer zal zijn.

Steven heeft al heel wat watertjes doorzwommen in de bierwereld. Aan de hand van een persoonlijke bierkeuze zal hij die avond zijn verhaal vertellen. Met Stevens goede smaak en zijn sappige vertelstijl in het achterhoofd, en dit in combinatie met de gezellige locatie en de ambiance van De Dijleschuimers, kan dit alleen maar een gesmaakte avond worden.

Deze brouwersklap kost 12 euro voor leden van De Dijleschuimers, 15 euro voor niet-leden. Inschrijven kan t/m 1 maart door de gevraagde som over te schijven op rekening BE82 6528 3329 6568 van De Dijleschuimers met als mededeling “brouwersklap + naam/namen”.

Het Brouwateljee is gelegen in de Dorpsstraat 14 te Lubbeek op 300 meter van de bushalte Lubbeek Dorp. Daar passeren de bussen 3 (Leuven-Pellenberg-Lubbeek) en 485 (Leuven-Lubbeek-Tienen). Vanaf 23.03 uur rijden er nachtbussen naar Leuven. Voor Bob en Bobette is er voldoende parkeerruimte achter het café en in de omgeving.