Hernieuwing lidmaatschap 2020

By | 05/01/2020

Met ons mini winterbierenfestival sloten we vorige week het werkingsjaar 2019 mooi af. Het was best gezellig met een vijftigtal mooie bieren en enthousiaste bezoekers. Dat hadden er misschien wel wat meer mogen zijn, maar voor een eerste keer gaan we zeker niet klagen.

Meteen staat dus 2020 voor de deur.

Traditioneel gaan we van start met onze jaarlijkse biermaaltijd, annex algemene vergadering, en dit op zaterdag 1 februari.

Zoals steeds is deze avond exclusief voor leden en dus kan je hiervoor pas inschrijven na het betalen van het lidgeld 2020. Dat blijft 20 euro voor A-leden (Dijleschuimers + Zythos), 10 euro voor B-leden (alleen Dijleschuimers). Dit jaar hebben we voor elk lid een leuk geschenk in de vorm van een uniek Dijleschuimersglas. Zij die hun lidgeld al betaalden op het festival, hebben dat daar ook al kunnen meenemen. Iedereen die vanaf nu nog betaalt, kan zijn/haar glas ophalen op een van onze activiteiten. De glazen worden niet verstuurd. Iedereen weet dus wat doen. Gewoon overschrijven op het gekende nummer BE82 6528 3329 6568 van De Dijleschuimers met als mededeling “lidgeld 2020 + naam/namen (A- of B-lid)”.