Algemene vergadering en biermaaltijd 2020

By | 05/01/2020

Naar goede gewoonte starten wij ons werkingsjaar met de biermaaltijd. Die zal plaatsvinden op zaterdag 1 februari vanaf 19.00 uur in het Geertruihof, Geertruiabdij 6 in Leuven.

De maaltijd is exclusief voorbehouden voor leden 2020 en kost 25 euro.

Onze chef-koks serveren dit jaar een Italiaans menu. Jij gaat als Dijleschuimer de uitdaging aan zelf het best passende biertje uit de beschikbare voorraad te kiezen. De dranken worden ter plaatse betaald.

Houd er rekening mee dat je enkel kan inschrijven als je het lidgeld voor 2020 betaald hebt. Nog niet gedaan? Doe het dan snel (zie mail van 23/12).

Inschrijven voor de biermaaltijd doe je gewoon door 25 euro over te schrijven op de gekende rekening BE82 6528 3329 6568 van De Dijleschuimers met als mededeling “biermaaltijd + naam (of namen) + nummer van het gewenste hoofdgerecht”.

Opgelet: als je partner geen lid van De Dijleschuimers is, maar u niet alleen durft te laten komen, dan maken we uiteraard een uitzondering. Die betaalt dan wel 35 euro. Houd daar rekening mee bij de betaling.

De inschrijvingen worden afgesloten op 20 januari.

Al even traditioneel wordt de maaltijd voorafgegaan door de algemene vergadering, waarin elke aanwezige een stem heeft. Heb je vragen, opmerkingen of ideeën, het is het moment. Iedereen welkom om 18.00 uur. Wens je je kandidaat te stellen voor een bestuursfunctie, laat het dan per kerende weten.

Tot in het Geertruihof,

Het bestuur van De Dijleschuimers vzw

MENU – BIERMAALTIJD 2020

Antipasti

Italiaanse charcuterie, Italiaanse kazen, stokje tomaat, buffelmozzarella, basilicum

Primo piatto

Tagliatelli met walnotensaus + salade van verse groenten

Secondo piatto

1. Ragout van konijn, tomaten, kaneel + contorni van groenten (spinazie, Italiaanse boontjes (borlotti), gegrilde groenten (venkel) en andere wintergroenten)

of

2. Visstoofpot uit Livorno (gemengde vissoorten en gestoofde groenten; een soort bouillabaise)

of

3. Gevulde flensjes met contorni van groenten en ricotta (veggie)

Dolce

Semifreddo van hazelnootjes