Vrijdag 25 oktober 2019: mannen en bier

By | 07/10/2019

Op 25 oktober staat onze volgende activiteit op het programma. Met “Mannen en bier” vliegen we er eens stevig in. Een zeer gevarieerd gamma aan stoere bieren, waarvan de namen verwijzen naar mannen, zal de revue passeren. En Werner Callebaut zal in zijn gekende sappige stijl de verhalen vertellen die schuilgaan achter al deze kerels, binken, vaders, klootzakken, moordenaars en paters. Dat wordt ongetwijfeld genieten geblazen. En dames, laat u vooral niet afschrikken, ook jullie zijn meer dan welkom, en jullie zullen er ook veel plezier aan beleven.

De proeverij vindt plaats op vrijdag 25 oktober om 20.00 uur in Het Brouwateljee, Dorpsstraat 14 in Lubbeek. Dat is gelegen op 300 meter van de bushalte Lubbeek Dorp. Je geraakt daar met bus 3 (Leuven-Pellenberg-Lubbeek), die om 18.40 uur vertrekt aan Leuven Station vanaf perron 7, of met bus 485 (Leuven-Lubbeek-Tienen), die om 19.19 uur vertrekt aan Leuven Station vanaf perron 9. Vanaf 23.03 uur rijden er nachtbussen naar Leuven. Voor Bob en Bobette zijn er voldoende parkeerruimte achter het café en in de omgeving.

Voor deze activiteit dient op voorhand ingeschreven te worden vóór 18 oktober door een mail te sturen naar info@dedijleschuimers.be. Je ontvangt dan een bevestiging met een uitnodiging tot betaling.

Dijleschuimers betalen voor dit feest de luttele som van 10 euro, niet-leden betalen 13 euro. Wees er tijdig bij want vol is vol. Het wordt ongetwijfeld een boeiende en smakelijke avond op een locatie waar naderhand nog gezellig kan nagekaart worden bij al het lekkers van de kaart.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.