31 augustus 2019: vakantiebieren bottle share

By | 12/08/2019

Beste Dijleschuimer,

De zomervakantie is zowat halverwege. Over een maand, op zaterdag 31 augustus vanaf 20.00 uur, is het dan ook weer tijd om onze zomerse bierervaringen uit te wisselen op onze VAKANTIEBIEREN BOTTLE SHARE.

Deze keer zijn we welkom in het park van erevoorzitter Sven, dat gelegen is aan de Bisschoppenstraat 12 in Lovenjoel. Deze activiteit is gratis en exclusief voor leden. Iedereen brengt minimum een halve liter bier mee (meer is toegestaan), waarvan hij/zij op vakantie dacht: “Dit moet ik toch eens aan de anderen laten proeven.” Uw flessen/blikken/vaten (!?) gelden als toegangsbewijs.

Bier delen en BOB spelen gaan moeilijk samen. De Lijn biedt de ideale mogelijkheid om veilig heen en terug te geraken. Vanaf Leuven Station vertrekt om het half uur (XX.02 en XX.32) vanaf perron 3 bus 8 richting Bierbeek. Vanaf halte Bierbeek Bremt Kapel (tegenover café Vandervelpen) is het nog een 300-tal meter stappen, eerst de Schoolstraat in, even verder links de Bisschoppenstraat. Om 21.53 uur is de laatste reguliere bus terug. Vanaf 23.36 uur passeert er om het uur een nachtbus richting Leuven.

Geen betaling dus, wel vragen we met aandrang om op voorhand uw aanwezigheid te melden. Gewoon om enig idee te hebben van de hoeveelheid broodkorsten en zure appels die we moeten voorzien om de smaakpapillen te onderhouden.

Geniet nu eerst nog maar van de zomer met zijn bierfestivals (zie FB-pagina), muziekfestivals en leuke vakantiebestemmingen.

Met schuimende groeten,

Het bestuur van De Dijleschuimers

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.