Vakantiebieren Booze Battle

By | 13/07/2018

Een laagdrempelige en gratis activiteit voor onze leden op vrijdag 7 september 2018. De zomervakantie is dat weekend net achter de rug en dus leek het ons het ideale moment om die avond onze zomerse bierervaringen te delen. Bij deze dus een oproep om “iets goeds” mee te brengen van jullie vakantiebestemming om die avond met de andere Dijleschuimers te delen op de Vakantiebieren Bottle Share. Het is de bedoeling dat het een gezellig onderonsje wordt met een grote diversiteit aan bieren, een goeie babbel en wie weet nog de ideale gelegenheid om plannen te smeden voor de rest van dat bierweekend. Uiteraard zorgen we ook voor de nodige versnaperingen.
Elke Dijleschuimer is die avond dus welkom. Er wordt geen bijdrage gevraagd, de enige vereiste is: minimum een fles van 75 cl, twee flessen van 33/37 cl of 3 flesjes van 25 cl mee te brengen van wat je op vakantie beviel (meer is toegestaan). Of wie weet, wat je in de vakantie gebrouwen hebt. De uitnodiging volgt in augustus.

Een reactie achterlaten

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.